.

Wednesday, August 28, 2013

Chicago Pizza Pie Factory.

I.         VEZET?I ÖSSZEFOGLALÃ" A sugar pizza pie Pie grind (CPPF) stratégiai és m?ködési koncepciójának vizsgálata során red deerészítettem a Társaság SWOT analízisét: A CPPF sikere az er?sségek közül egyértelm?en az étteremre koncentráló, piaci rést kihasználó, magas min?ségre törekv?, termékszakosodást választó megkülönböztet? (differenciáló) stratégiának köszönhet?, azon outlaw a stratégiai tervezés folyamata és az operatív m?ködés ? amint a szervezet gyengeségei mutatják ? nem problémamentes. A hiányosságok közül a legkritikusabbnak és emiatt a leggyorsabban megoldandó problémáknak a likviditási problémákat, a hatalom kultúrából és az autokratikus vezetési stílusból adódó rossz bels? kommunikációt, valamint a környezeti felmérések hiányát tartom. Vélunar excursion moduleényem szerint a wharfage által felvázolt ötletek a lehet?ségek kihasználásán alapulnak, és egyben a fenyegetésekre is választ adnak. Így azok ésszer?ek, megalapozottak, támogatandók, de hangsúlyozni szükséges, hogy ezen ötletek kizáró remit a múlt hiányosságainak tudatos kijavításával és a jöv?ben ezek újbóli elkö veterinarianésének elkerülésével válhatnak sikeres stratégiává. II.         BEVEZETÉS II.1.         A VIZSGÁLAT TÁRGYA Stephen Gee, a Norton Warburg Befektetési Társaság (a továbbiakban: NWI) befektetési szakért?jének felkérésére ·         elunar excursion moduleeztem és véleményeztem a Chicago pizza PIE Factory (CPPF) stratégiai és m?ködési koncepcióját ·         meghatároztam és véleményeztem Bob Payton vezet?i stílusát és felfogását ·         meghatároztam a CPPF jöv?beni stratégiai lehet?ségeit. II.2.         A VIZSGÁLATOT VÉGZ? SZEMÉLY A vizsgálatot Varga János (Tel: 302-5010/260 mellék) végezte. II.3.
Order your essay at Orderessay and get a 100% original and high-quality custom paper within the required time frame.
        MÃ"DSZERTAN A vizsgálat a rendelkezésember bocsátott szekunder adatforrásokra épült. II.4.         A CPPF RÖVID BEMUTATÁSA A Chicago Pizza Tésztagyár chapiter of the United Kingdom legsikeresebb éttermeinek egyike. Tulajdonosa, az amerikai Bob Payton, aki korábban Chicagóban reklámügynökként dolgozott, 1977-ben nyitotta meg els? éttermét a Crown Passage-on, melyhez az NWI biztosított pénzügyi támogatást. Az étterem gyorsan London egyik legnépszer?bb éttermévé vált, hamarosan nagy forgalmú és nyereséges lett. Két évvel kés?bb az étterem alapterülete már sz?knek bizonyult, így az átköltözött egy másik épületbe, egy jóval nagyobb alapterület? helyiségbe a Hannover Square-en. Csakúgy, mint a Crown Passage-on lév? étterem, ez is azonnali siker quint és hamarosan nagyon nyereséges... If you lack to get a sound essay, ordinate it on our website: Orderessay

If you want to get a full information about our service, visit our page: How it works.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.